Testimoni Pam Zakar

Salam tuan, Sy Amir.

Selepas Beberapa Tahun Jual Pam Zakar, Sy Nak Share Beberapa Testimoni, mungkin ramai yg ingat pam zakar ni power sangat, harga pun dah beratus-ratus, klau yg original tu smpai beribu-ribu, harga yahud yg amat, tapi setakat 5 tahun ni sy membantu org membesarkan zakar, baru beberapa feedback je sy dapat. sangat menyedihkan.

 

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

Tak tau la nasib ke apa ke, beratus-ratus pam Bathmate (hydro pump) jual, hanya seketul dua je feedback. huhu.

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

Di atas pula testimoni pam Vacum yg mana tekanannya menggunakan tekanan angin. Adalah juga perkembangan tambah saiz 2 cm. Huhu.*

 

Tapi itu klau guna pam zakar sahaja, klau nk mantap anda guna pam zakar + minyak sapu / minyak besarkan zakar. Kesannya akan lagi Umppphhh. Minyak melancarkan perjalanan darah, membesarkan pembuluh darah, kesan akan jd lg cepat (result berbeza tiap orang).

 

Klau anda nak besarkan zakar dengan cara yg paling cepat, Haa meh sni sy nk share 1 produk hebat ni, malas nak cerita panjang2. Tuan2 boleh tgk sendiri keberhasilannya.

 

Kawan Pakai Sampai 9 Inci.*

 

Ada yang guna sampai 9 inci. Amat Padu!.*

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

+Sebesar Tissue Roll.*

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

.

+2.5 inci.*

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

Tambah +2inci.*

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

Tambah +2inci.*

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

2 minggu + 2inci.*

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

4 Hari Tambah 1 inci.*

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

+4 CM.*

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

“Syok Nye Ayang Kalau Abang Punye 8 Inci, Abang Cuba la Produk Scorpion Ye, Mesti Ayang Puas Lepas Ni!”

.

.

.

Ingin Tahu Lebih Info Mengenai Produk Hebat ini?

Baca Ini

JANGAN RISAU.. KAMI AKAN BANTU SELESAIKAN MASALAH ANDA..

 

Memperkenalkan produk terhebat 2021,

 

Antara yg terbaik,

banyak feedback positif, memang padu!!.

LA.PAN HA.RI LA.PAN IN.CIIII BROOO!!

-SUDAH LEBIH 3 TAHUN DI PASARAN.

-TELAH MEMBANTU RIBUAN LELAKI PANJANGKAN ZAKAR & BESARKAN ZAKAR.*

-LEBIH HEBAT LEBIH MANTAP DARI MINYAK LINTAH DAN MINYAK BELACAK.*

APA ITU SBS SCORPION OIL?

SBS Scorpion Oil merupakan satu ramuan khusus yang dihasilkan daripada ramuan Homeopathy yang berasaskan herba-herba dan tumbuhan organik terpilih. SBS Scorpion Oil diformulasikan secara khasnya untuk meningkatkan tahap seksualiti lelaki dan membaiki kesihatan zakar anda ke tahap yang maksima. Dalam masa yang sama, SBS Scorpion Oil juga membantu membesarkan zakar dan memanjangkan zakar ke tahap yang maksima yang menjadi idaman para lelaki.>

 

KESAN UTAMA SBS SCORPION OIL

  1. TAMBAH SAIZ ZAKAR PANJANG DAN BESAR.*
  2. TAMBAH KETEGANGAN DAN KEKERASAN ZAKAR .*
  3. TAHAN LAMA BERSAMA ISTERI.*
  4. TAMBAH NIKMAT BERSAMA.*

*DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

 

Bagaimana SBS SCORPION OIL Bertindak?

Oleh kerana ianya adalah rumusan Homeopathy kita perlu memperuntukkan masa yg secukupnya supaya ianya bekerja dengan sendiri yg mana ianya  akan meresap ke dalam zakar dan akan mencari urat-urat dan saraf-saraf yg bermasalah dan dari situlah ianya bermula.
Bahan-bahan yang terkandung dalam SBS Scorpion Oil akan meresap ke dalam zakar melalui liang-liang roma kulit ke salur darah dan urat saraf dalam zakar. Kemudian ia akan bertindakbalas dengan membetulkan salur darah yang bermasalah dan menyahkan toksid-toksid yang berada pada dinding urat zakar. *

Dengan ini, darah akan mengalir ke bahagian zakar secara optimum dan lancar. Oleh itu, Sel-sel pada zakar akan menerima nutrien yang dibawa oleh darah dengan secukupnya. Jadi sel-sel tersebut akan menjadi sihat dan berfungsi dengan baik seperti yang sepatutnya. Apabila zakar sihat, sudah tentu prestasi zakar mencapai tahap yang optimum dan mantap. *
Sensitiviti atau rasa geli pada kepala zakar akan berkurang kerana ia menerima darah yang cukup. Ini seterusnya akan mengatasi masalah pancutan pra-matang atau cepat pancut yang menjadi masalah kebanyakan lelaki pada masa kini. **

DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

LA.PAN HA.RI LA.PAN IN.CIIII BROOO!!

KESAN PENGGUNAAN SBS SCORPION OIL

 

     

SBS SCORPION OIL SUPPLEMENT UTK ZAKAR

SBS SCORPION OIL bukan sekadar formulasi Homeopathy yang biasa tetapi ia diperkayakan dengan bahan-bahan daripada unsur-unsur tumbuhan hijau yang melalui proses yang moden dan amat teliti. Ia dirumuskan dengan 100% kandungan bahan semulajadi dan herba. tiada komponen haiwan,bahan kimia ataupun alkohol dalam rumusan serum ini.Dengan kata lain, SBS SCORPION OIL merupakan SUPLEMENT yang diperlukan oleh zakar untuk memastikan zakar sentiasa sihat dan berada dalam kondisi yang normal seterusnya membesarkan zakar & memanjangkan zakar anda tanpa anda sedari.*

*DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

LAPA.N HA.RI LA.PAN IN.CIIII BROOO!!

KHASIAT DAN KELEBIHAN LAIN SBS SCORPION OIL

✔ Membantu meningkatkan tahap kesihatan zakar.*
✔ Membantu memperbetulkan kembali urat zakar yang tercedera akibat dari perlakuan onani (melancap) atau kemalangan.*
✔ Membantu menambah saiz zakar. Zakar akan menjadi lebih besar, panjang dan keras.*
✔ Membantu menegangkan sepanjang waktu anda bersama isteri sehingga sudah.*
✔ Membantu meningkatkan prestasi seksual ( tahan lama ).*
✔ Menjadikan zakar lebih anjal.*
✔ Membantu perjalanan darah lebih lancar pada zakar.*
✔ Kulit zakar dan di sekitar zakar menjadi lebih lembut dan bersih.*
✔ Meningkatkan nikmat hubungan seksual bersama pasangan anda.*

*Disclaimer : Result May Vary From Person To Person

 

SBS SCORPION OIL – PRODUK YANG DICIPTAKAN KHAS UNTUK BESARKAN DAN PANJANGKAN ZAKAR ANDA*

 

DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

LA.PAN HA.RI LA.PAN IN.CIIII BROOO!!

BILAKAH ANDA BOLEH NAMPAK KESAN YG MANTAP?

HARI 1 – 7

Dalam 7 hari pertama, perubahan mungkin tidak begitu ketara. Pada peringkat ini, SBS SCORPION OIL perlu di sapu dan sebaik-baiknya diurut setiap hari 2 kali sehari supaya SBS SCORPION OIL dapat meresap ke dalam zakar dengan lebih optimum. Namun,  akan dapati kesan peningkatan stamina dan daya seksual.***

HARI 8-14

Masuk minggu kedua, anda akan dapati kekerasan zakar bertambah. Begitu juga dengan saiz diameter zakar, anda akan dapati ia lebih besar, gemuk dan anjal. Pada peringkat ini, biasanya zakar akan ‘bangun’ atau tegak dahulu semasa anda bangun dari tidur pada waktu pagi. Kulit zakar juga akan menjadi lebih lembut, bersih dan gebu.***

HARI 15-30

Apabila anda mengalami ketegangan, anda akan lihat perubahan ketara. Zakar anda kelihatan tegap, kuat dan teguh. Ia biasanya sekurang-kurangya 2 minggu untuk zakar anda kelihatan kuat, tegap dan besar.***

HARI 30+

Biasanya satu botol SBS SCORPION OIL cukup untuk penggunaan selama sebulan. Selepas mendapat hasil yang memuaskan, anda boleh berhenti menggunakan SBS SCORPION OIL. Tetapi kita mesti ingat, ibarat seperti sebuah kereta, kita perlu servis kereta kita untuk memastikan prestasi kereta kita sentiasa mantap dan terbaik. Begitu juga dengan zakar. Jadi sebagai langkah penjagaan dan “maintainance”, adalah dinasihatkan untuk meneruskan penggunaan SBS SCORPION OIL ini tetapi penggunaan tidaklah sekerap seperti sebelum ini. Hanya perlu sapu atau urut 1 hingga 2 kali seminggu sahaja untuk memastikan zakar sentiasa sihat dan dalam keadaan yang baik.***

PERINGATAN!!!

***Walaubagaimanapun, setiap perubahan yang berlaku bergantung kepada kondisi semasa pengguna SBS SCORPION OIL. Ada yang mendapat kesan cepat, dan ada yang sedikit perlahan. Teruskan penggunaan SBS SCORPION OIL ini sehingga mendapat hasil yang maksimum.

LA.PAN HA.RI LA.PAN IN.CIIII BROOO!!

Kami berpengalaman dalam menjual produk-produk besarkan zakar, pelbagai jenis minyak lintah dan minyak belacak kami jual, tetapi antara banyak-banyak minyak yang kami jual(lihat bahagian kanan web), SBS Scorpion Oil adalah antara minyak yg terbaik. Kami mendapat testimoni & respond yg sangat memeranjatkan tentang Scorpion Oil berbanding dengan testimoni dari minyak lintah/belacak.

Ramai pengguna Scorpion mendapat perubahan zakar yg sangat ketara iaitu beberapa perubahan inci.*

Tidak seperti minyak lintah dan minyak belacak yg hanya ada sedikit perubahan dan hanya kembang semata2.

Cara penggunaan SBS Scorpion Oil juga lebih mudah. Hanya sapu setiap hari pagi dan malam. Manakala minyak Lintah/Belacak pula, anda perlu urut zakar anda jika tidak ianya tidak akan berkesan.

Jadi jangan terus membazir dengan mencuba minyak lintah/belacak, ianya hanya merugikan wang anda. Penggunaan minyak lintah dan minyak belacak pada zaman sekarang adalah kurang relevan berikutan perubahan cara pemakanan masyarakat sekarang dan amalan gaya hidup yang tidak sihat.

*DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

*DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

LA.PAN HA.RI LA.PAN IN.CIIII BROOO!!

LA.PAN HA.RI LA.PAN IN.CIIII BROOO!!

Add Your Heading Text Here

DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON
DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON
DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON
DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON
DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON
DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON
DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON
DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON
DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON
DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON
DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON
DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON
DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON
DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON
DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON
DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON
DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON
DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON
DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON
DISCLAIMER : RESULT MAY VARY FROM PERSON TO PERSON

RISAU PRODUK INI TIDAK BERKESAN??

JANGAN BIMBANG

-MONEYBACK  GUARANTEED-****

WANG ANDA AKAN DIPULANGKAN JIKA TIADA KESAN-KESAN POSITIF YANG DAPAT DIRASAI DARI PENGGUNAAN PRODUK INI!!****

-CUBALAH PRODUK INI DENGAN YAKIN!

-IANYA DICIPTA KHAS UTK ANDA!

****BERGANTUNG PADA TERMA DAN SYARAT. KLIK DISINI

LAPA.NHARILAP.ANINCIIIIBR.OOO!!

DAPATKAN SEGERA SBS SCORPION!

 

HUBUNGI SEGERA!

Beli Sekarang

011-24824341

011-24824341

011-24824341